Menu

Politie

Afdeling Politie

Hartelijk welkom op de webpagina van de afdeling Politie. Deze landelijk dekkende afdeling bestaat in haar huidige vorm sinds 2019 en heeft ruim 230 leden. Op deze pagina vindt u het afdelingsnieuws en doet het bestuur verslag van activiteiten en de te volgen programma’s. U vindt hier ook de bestuurssamenstelling en de contactgegevens. Heeft u vragen dan kunt u die met behulp van het contactformulier aan het afdelingsbestuur stellen.

Hoog risico beroep
Zoals bekend is het politiewerk aangemerkt als een hoog risico beroep. De politiemens raakt in het dagelijks werk betrokken bij ingrijpende incidenten en/of raakt betrokken bij een dienstongeval en in een aantal gevallen houdt de (oud)collega hier blijvend psychisch en/of fysiek letsel aan over. Binnen de politieorganisatie is er een procedure rondom schadevergoeding en smartengeld en zijn er binnen de organisatie ook andere initiatieven rond dit thema.

Wat doen we wel en wat zeker niet
De afdeling Politie is er voor de (oud-)collega met een beroepsziekte en/of dienstongeval en hun partner. We vormen een soort thuishaven met behulp van bijeenkomsten en door het zijn van een platform en gaan aan de slag met het verkrijgen van een wettelijke erkenning. De bijeenkomsten kunnen verschillen van karakter, zoals een ontmoeting, een training en/of thema-bespreking. De signalen van de deelnemers worden gehoord en daar waar het kan besproken met de samenwerkpartners zoals de korpsleiding en de vakbonden. Wat wij niet doen is het zijn van een individuele belangenbehartiger en/of casemanager dan wel hulpverlener zoals maatschappelijke werker. We kunnen je wel verwijzen naar de juiste instantie of persoon voor persoonlijke hulp- of ontwikkelvragen.

Nieuws van de afdeling Politie

         Over PTSS en paarden

          Klik hier !

        

Agenda

november 2019
december 2019
Geen evenementen gevonden!
BNMO-Afdeling-Politie

Bestuurssamenstelling

Minze

Voorzitter
Minze Beuving
E-mail m.beuving@bnmo.nl

Secretaris
Aalt (Adrie) van Donselaar
E-mail a.van.donselaar@bnmo.nl

Bas

Multimedia beheerder
Bas van den Berg
E-mail b.vd.berg@bnmo.nl

Johan

Communicatie en PR
Johan Schuurman
E-mail j.schuurman@bnmo.nl

Henk

Algemeen bestuurslid
Henk Hummel
E-mail h.hummel@bnmo.nl

BaukjeBNMO

Bestuursondersteuning
Baukje van der Zwaag
E-mail b.vd.zwaag@bnmo.nl

Programmaondersteuning
Nancy Laarveld
E-mail n.laarveld@bnmo.nl

Penningmeester
Carla van Dorp
E-mail:

Contactformulier

Afdeling Politie