Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Activiteiten afdeling Zeeland

  
 
Hieronder treft u de activiteiten aan die wij binnenkort voor onze leden zullen organiseren. Wilt u deelnemen aan een activiteit? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier rechts op deze pagina. Of meld u aan zoals vermeld in de uitnodiging.

Vanwege de geldende voorwaarden van de RIVM hebben wij hebben onze activiteiten geannuleerd.

 

2021 is al weer enige weken oud en de vooruitzichten op een verlichting van de maatregelen zit er nog niet in. Ondanks alles blijven we positief denken. Hoewel niet eenvoudig proberen we contact te houden met de leden.

In de hoop op betere tijden, we hebben immers geen glazen bol, zijn we toch gaan nadenken over onze contactdagen.

Wanneer de regelgeving het toe laat kunnen we onze Algemene ledenvergadering houden, dit zal waarschijnlijk niet in maart zijn. Wij proberen wel de leden te informeren met een overzicht van afgelopen jaar.

Wij zullen proberen om ook jongeren, met eventueel hun gezinnen, te betrekken. Daarom willen wij fietstochten gaan organiseren in zowel Zeeuws-Vlaanderen als ook op Schouwen. Aangezien dit een openlucht activiteit is, is de enige voorwaarde dat ook de horeca open kan zodat we kunnen pauzeren en een BBQ of iets dergelijks kunnen doen.

Gelet op de omstandigheden en daar er nog veel onduidelijkheden zijn kunnen we nu nog nog geen busreis organiseren.
Wel willen we kijken of er de jaarlijkse reünie en de traditionele mosselmaaltijd mogelijk zal zijn.

Het bestuur zal de vinger aan de pols houden en zodra het mogelijk is zullen met de mogelijkheden die ons geschonken worden aan de slag gaan.

BNMO-Afdeling-Zeeland

Aanmeldformulier

Activiteit afdeling Zeeland