Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Afdeling Zuid-Holland

Hartelijk welkom op de webpagina van de afdeling Zuid-Holland. De afdeling heeft ruim 480 leden en heeft een verzorgingsgebied van Hillegom tot Numansdorp.  De BNMO organiseert voor haar leden activiteiten op landelijk niveau en activiteiten op regionaal niveau. De landelijke activiteiten vinden plaats bij de Basis in Doorn. Denk daarbij o.a. het Ontmoetingsprogramma Doorn (OPD) maar ook aan de thematische en verdiepende programma’s. Het volledige programma met informatie over de landelijke activiteiten vindt u op deze website onder “Aanbod”. De activiteiten op regionaal niveau worden verzorgd door de afdeling. De activiteiten die de afdeling organiseert kunt u vinden door hierboven op de oranje knop te toetsen. Op deze pagina vindt u afdelingsnieuws en doet het  bestuur verslag van activiteiten in de afdeling. U vindt hier ook de bestuurssamenstelling en de contactgegevens. Heeft u vragen dan kunt u die met behulp van het contactformulier aan het afdelingsbestuur stellen.

Stand van zaken geplande activiteiten 23 maart.

Vooralsnog zijn ALLE bijeenkomsten tot 1 juni van regeringswege verboden in verband met het besmettingsgevaar van het CORONAVIRUS. Mogelijk is de afdeling na 1 juni opnieuw genoodzaakt geplande bijeenkomsten te annuleren.

Terugblik ALV 7 maart

De afdeling Zuid-Holland kan terugkijken op een bijzonder geslaagde Ledenvergadering. De gebruikelijke afdelingszaken werden besproken. Er is op gepaste wijze afscheid genomen van de voorzitter die om gezondheidsredenen naar Groningen gaat verhuizen. Na een uitgebreid lunchbuffet hebben de leden zich tijdens een bingomiddag met elkaar vermaakt.

BNMO-Afdeling-Zuid-Holland

Bestuurssamenstelling

Secretaris en vice-voorzitter
C. Passchier
Mgr. W.M. Bekkerslaan 111
3141 SJ MAASSLUIS
Tel.: 010-5920238
E-mail: c.passchier@bnmo.nl

Penningmeester en vice-secretaris
Mw. A.R. Wagemans
Rietveld-erf 80
3315 DC DORDRECHT
Tel.: 06-33131338
E-mail: robrenee@xs4all.nl

Coördinator Contactpersonen
Mw. B. Klip
Rijnweg 355
2681 SM MONSTER
Tel. 0174-243200
E-mail: b.klip@bnmo.nl

Contactformulier

Afdeling Zuid-Holland