Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Algemene Leden Vergadering 2021

Beste leden van de Afdeling Noord-Brabant.

Gezien het snel oplopend aantal Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames krijgen wij de (onder voorbehoud) geplande Algemene Ledenvergadering op 23 juni in Oirschot niet meer op tijd georganiseerd.

Dit komt voornamelijk omdat:

  1. De horeca (dus ook op de kazernes) nog steeds dicht zit;
  2. Wij de enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van de eventuele deelnemers, hoe graag we dat ook willen niet kunnen en mogen nemen;
  3. Wij geen enkel idee hebben wanneer we überhaupt iets fysieks kunnen en mogen organiseren, waardoor zelfs de jubileumviering, die vorig jaar al werd opgeschoven naar 25 september dit jaar in gevaar dreigt te komen.

Uiteraard blijven we aan jullie denken, en laten we regelmatig iets van ons horen via de social media, de post en de telefoon.

We moeten dus lijdend afwachten wanneer we een nieuwe poging kunnen wagen; we houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Hebben jullie behoefte aan een luisterend oor, of wil je gewoon even contact, geef dit dan even door. Onze telefoonnummers staan op de BNMO website (https://www.bnmo.nl/afdelingen/noord-brabant/), dus maak daar gebruik van. Per slot van rekening zijn we er voor jullie!

Namens het bestuur van Afdeling Noord-Brabant wens ik iedereen gezegende Paasdagen en een mooie lente. Hopelijk tot snel!

Rob van Jaarsveld

Wnd. voorzitter

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving