Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

BNMO-lid Ronald v.d. Holst aan de bal!

De clubs van de Nederlandse Eredivisie zette in het weekend van 15-16 september jl. de veteranen in het zonnetje. Zo mochten zij met een introducee gratis naar de wedstrijden in dat weekend. Maar er waren meer initiatieven. Een bijzonder initiatief kwam van VVV. Die liet BNMO-lid Ronald van der Holst meetrainen met de selectie van VVV.

Het meetrainen van Ronald bij VVV maakt deel uit van een bredere campagne. Vele fysieke of mentaal gewonde militairen hebben dankzij de kracht van sport de innerlijke kracht gevonden om door te gaan en zichzelf opnieuw uit te vinden. Soms alleen, vaak met hulp van anderen maar altijd met behulp van sport.

Het meetrainen ging hem tot verrassing van de spelers van VVV niet slecht af. De techniek opgedaan tijdens zijn eigen voetbalcarrière had hem nog niet in de steek gelaten. Begrijpelijkerwijs was het beroep dat op zijn conditie werd gedaan nog wel een “dingetje” maar al met al was het voor Ronald een onvergetelijke gebeurtenis. Op de website van Voetbal Internationaal is de video te zien van de verrichtingen van Ronald. Ook komen o.a. aanvoerder Danny Post en coach Robert Maaskant aan het woord en spreken zij hun waardering uit over het door veteranen verrichtte werk. 

Klik [HIER] voor het artikel en de video van Voetbal International

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving