Een goed lotgenoten gesprek

Een nieuwe activiteit, bedoeld voor (ex)-geüniformeerde beschadigden en/of dienstslachtoffers, dat is deze contactmiddag.

Bewuste keuze om samen op dinsdagmiddag 11 februari 2020 13:30 uur bijéén te komen, in onze eigen provincie, met alleen leden die lichamelijk of psychische een beschadiging hebben opgelopen bij de uitvoering van het werk. Het motto van deze middag is “Niets moet, veel kan!”. Samen met elkaar in gesprek gaan. In gesprek gaan met mensen die net als jou, een beschadiging hebben opgelopen. Niet de aandoening staat centraal, maar juist allerlei zaken die hier rond om heen spelen. Waar loop je tegen aan, dat je graag anders zou willen? Wat houdt je bezig door de beschadiging? Hoe kijk je naar de toekomst? Heb je misschien een steuntje in de rug nodig, of misschien wel meer dan een steuntje?

Deze contactmiddag is niet gebonden aan leeftijd, iedere (ex) beschadigde is welkom! De eigen bijdrage is inclusief: deelname aan gespreksgroep, koffie/thee, consumptie en een broodje.

Datum11-02-2020    Eigen bijdrage€ 17,50 p.p. o.v.v.: 341-1

LOCATIE:

Fletcher Hotel de Sallandse Heuvelrug

Burg. Knottenbeltlaan 77

7461 PA Rijssen

Aanmelden is mogelijk tot en met 3-2-2020 d.m.v. het overmaken van de verschuldigde eigen bijdrage naar de bankrekening van de afdeling (NL18 ABNA 0475 020 197

o.v.v. uw lidnummer en “341_1. “

Voor bijzonderheden kunt u een mail sturen naar r.vanbrummelen@bnmo.nl