Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Contributie 2020

De contributie van de BNMO is al enige jaren niet aangepast aan de stijging van de prijzen en staat nog steeds op € 40,- euro per jaar. Het is weliswaar geen groot bedrag (€ 3,34 per maand), maar het Hoofdbestuur weet dat een belangrijk deel van de leden het niet echt breed heeft. De afgelopen jaren is er alles aan gedaan om verhoging van de contributie te voorkomen. Helaas loopt de BNMO nu aan tegen de grens van de maatregelen die kunnen worden genomen om kosten te besparen.

Daarom heeft de Bondsraad van de BNMO besloten om de contributie aan te passen. Met ingang van 1 januari 2020 wordt deze € 42,-.

De Bondsraad heeft ook bepaald dat leden die een machtiging voor automatische incasso hebben afgegeven of dat nog gaan doen € 2,- korting krijgen.

Voor deze leden blijft de contributie dus gelijk: € 40,-. Met deze maatregel en de kostenbesparing die dat oplevert, hoopt het Hoofdbestuur een deel van de kostenstijging te kunnen opvangen en de administratieve werklast van het verwerken van acceptgiro’s te verminderen

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving