Menu

BNMO Gezinsdag in de Efteling

Op verzoek van onze leden, bezoeken we dit jaar de Efteling in zomerse sferen. De Winter Efteling slaan we niet over, maar verplaatsen we naar januari 2020. De Efteling is voor de BNMO een jaarlijks terugkerend evenement, dat we niet willen overslaan. Schrijf u snel in want er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar! De dag bestaat uit toegang tot het park, een gezamenlijke ontvangst met koffie en vlaai. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd, maar dat blijft nog even een verrassing. 

  • Eigen bijdrage per persoon vanaf 12 jaar € 23,-
  • Eigen bijdrage thuiswonend kind van 4 t/m 11 jaar € 18,-
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis
  • Let op! Eigen bijdrage kleinkinderen en introducé € 35,- 
  • Een parkeerkaart is € 10,- per auto.


Aanmelden voor de ZOMER EFTELING kan t/m 7 september 2019 Per mail: bas.maassen@home.nl
De bevestiging van uw inschrijving ontvangt u na 7 september. Kaarten worden verstrekt bij de ingang van het park op de dag zelf, kassa 18. Onvolledig ingevulde formulieren worden niet geaccepteerd. De betaling dient uiterlijk voor 7 september te zijn overgemaakt op BNMO rekeningnummer:  NL 22 ABNA 042 01 27 631 te Doorn. o.v.v. Zomer Efteling, uw naam en woonplaats.

Hulp- en geleidehonden zijn welkom in de Efteling, maar dienen herkenbaar te zijn door een hesje en op de dag van het bezoek te worden aangemeld bij de Gastenservice (links bij de hoofdentree van de Efteling). De hulp- of geleidehond mag mee in alle winkels, restaurants en sommige attracties. Het BNMO-lid dient deel te nemen aan de activiteit, anders vervallen de rechten van deelname voor de overige gezinsleden. Contante betaling is niet mogelijk.

Klik [HIER] voor de leaflet met meer informatie over de noodzakelijke informatie voor aanmelding.

Datum

21 sep 2019

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

Kijk voor de kosten bij de programma-informatie
Kaatsheuvel

Locatie

Kaatsheuvel
Categorie
BNMO

Organisator

BNMO
Telefoon
0343- 474110
Email
info@bnmo.nl

Lid worden?