Menu

Voor wie

Voor politieleden, hun partners, medewerkers en leidinggevenden van de politie en andere belangstellenden binnen het thema stress en PTSS.

HMNGW is een theatervoorstelling met nabespreking over stressfactoren bij politiewerk en de effecten op het thuisfront. De voorstelling wordt gegeven door de Piranha; improvisatietheater & trainingen.

De problematiek wordt vanuit drie perspectieven uitgebeeld: vanuit de politiemedewerker, de partner en de leidinggevende. Ze worstelen alle drie vanuit goede bedoelingen met deze problematiek. Na de voorstelling is er een nabespreking met als insteek hoe je elkaar in de kracht kunt zetten en wederzijds kunt ondersteunen.

De voorstelling wordt als humoristisch, ontroerend, confronterend en zeer herkenbaar omschreven. Welke vragen komen tijdens de voorstelling naar voren:

  • Waarom wordt er zo weinig gesproken over incidenten die aangrijpen?
  • Hoe erg is het eigenlijk als dat niet gebeurt?
  • Wat doe je zelf als je een spannend incident hebt afgehandeld?
  • Vind je dat je leidinggevende meer kan doen?
  • Ben je leidinggevende en voel je je beperkt om het juiste te doen?
  • Heb je enig idee hoe jouw thuisfront zich voelt?
  • Heb je enig idee hoe het bij de collega’s thuis gaat?

Waar

Hotel Sandton de Roskam, Arhemsestraatweg 62, 6991 JG Rheden.

Wanneer

  • donderdag 10 oktober 2019

Programma

13.30 uur                    : ontvangst
14.00 uur                    : start voorstelling
± 15.30 uur                 : korte pauze na de voorstelling
± 16.00 uur                 : nabespreking
± 17.00 uur                  : informele afsluiting van de middag

Kosten

Deze theatervoorstelling van de BNMO wordt gesubsidieerd door het vfonds. Aan het bijwonen van deze voorstelling zijn geen kosten verbonden. Voor koffie, thee en drankje achteraf wordt gezorgd.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden, liefst uiterlijk 2 weken voor aanvang van de theatervoorstelling. Dit ook in verband met de catering en dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Na aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan graag zo spoedig mogelijk melden zodat we de plaats aan een ander kunnen geven.

Je kunt je aanmelden bij n.laarveld@bnmo.nl of b.vd.zwaag@bnmo.nl Voor vragen kun je je eveneens tot bovenstaande mailadressen richten.