Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Highlights bestuursvergadering 17-7-2019

Vandaag kennis gemaakt met onze nieuwe secretaris Aalt (Adrie) van Donselaar. Aalt is nog actief politieman in Midden Nederland en nadert zijn pensioen. Binnenkort zullen we hem verder voorstellen. De afdeling begint zo steeds meer vorm te krijgen zodat we in 2020 de formele status verkrijgen. Wel zijn we nog op zoek naar een penningmeester zodat we de gelden op een verantwoordelijke manier kunnen besteden.

Onderwerpen waren o.a. gesprekken met de voorzitters van de vakbonden, het organiseren van een dag voor de nuldelijners en ambassadeurs alsmede de activiteiten voor onze leden. Naast de vaste items zoals vermeld op de website zal er ingestoken worden op twee bindingsdagen in de vorm van een vaartocht met buffet om elkaar ongedwongen te ontmoeten voor een gesprek of gewoon genieten van de omgeving. Zodra hier meer over bekend is zal dit uiteraard groots worden gepubliceerd. In ieder geval staat voor 2019 de ontmoetingsdag vast op 8 november en wordt er hard gewerkt aan de invulling.

Voorzitter Minze Beuving heeft deelgenomen aan de kennistafel PTSS waarin verschillende groepen bijeen waren om te kijken hoe zij een platform kunnen zijn voor de korpsleiding. Dit platform zal 1 oktober 2019 weer bij elkaar komen en de uitkomsten zullen worden gedeeld.

Verder zijn er contacten met de staf korpsleiding en het project bijzondere zorg waarin gewerkt wordt aan vastlegging van bijzondere zorg in het BARP. Inhoudelijk komen we hierop terug zodra er iets te melden is.

Het bestuur van de BNMO zal in het kader van het project bijzondere zorg een aantal aanbevelingen doen in het kader van de mogelijkheid om PTSS hulphonden aan te kopen in het buitenland waarbij KNGF en Hulphond Nederland uiteraard hun eigen rol spelen met het doel om meer honden beschikbaar te krijgen.

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving