Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Mosselen eten in Bruinisse afd. Zeeland 9 oktober 2020

Ondanks alle beperkingen heeft het bestuur van de afdeling gemeend de contactdag voor de leden in Bruinisse door te laten gaan. We waren beperkt tot het accepteren van max. 30 personen, helaas hebben we er ook enkele af moeten bellen.

Omstreeks 11.30 werd eenieder bij restaurant “de Meeuw” in Bruinisse verwacht. In navolging van de geldende adviezen had het bestuur gezorgd voor mondkapjes, deze werden dan ook bij binnenkomst uitgereikt. Na het ontsmetten van de handen kon je naar binnen. Daar stonden de tafels in een ruime opstelling zodat afstand houden geen bezwaar was en konden ook de mondkapjes af.

Er kon een keuze gemaakt worden tussen een mossel-/ en vleesmenu.

Na eerst wat bij gekletst te hebben kregen de mossel-eters eerst een paar sneeën zgn. Oosterscheldebrood, dit is brood waar voor de bereiding Oosterscheldewater gebruikt is. Daarna kwamen de dampende pannetjes op tafel, i.v.m. de voorschriften, per persoon een eigen pannetje en de frietjes. Diegene die gekozen hadden voor het vleesmenu kregen heerlijke varkensmedaillons. Het werd even stil in de zaal, daarna volgde het toetje.

In zijn afscheidswoord deelde Theo Ketting mede dat gezien de veranderende omstandigheden omtrent de corona de bijeenkomst in november geannuleerd wordt.

Omstreeks 14.00 uur waren de nieuwtjes uitgewisseld en ging men weer huiswaarts.

Foto's en tekst: Hans den Hollander.

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving