Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Publicatie Maatregelen Coronavirus

Beste leden van de BNMO Afdeling Noord-Brabant,

Het coronavirus (COVID-19) heeft ondertussen een zeer grote impact op ons dagelijks leven.

Uw gezondheid en welzijn is een groot goed. Wij willen als afdeling BNMO Noord-Brabant daarbij geen onnodige risico’s nemen. Met dit in gedachte hebben we de afgelopen weken gekeken naar de evenementen / bijeenkomsten, zoals we die voor ogen hadden.

  1. We hebben gemeend er goed aan te doen, de uitgeschreven “Algemene Leden Vergadering” van 7 maart j.l., te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.
  2. Ingevolge de recente richtlijnen (23 maart) van de Overheid en RIVM, waar we nu allemaal mee te maken hebben, is ook “Boottocht” die we in het voorjaar nog in de planning hadden staan geannuleerd. We zullen we ook hier op zoek gaan naar een andere datum.
  3. b.t. de besluitvorming rond het “75 jarig Lustrum BNMO” maken we een pas op de plaats. We wachten de ontwikkelingen af, luisteren en kijken naar de berichtgeving van Overheid en RIVM alvorens daarover verder te besluiten.
    Het allerbelangrijkste is natuurlijk om de gezondheid van onze leden en medewerkers te waarborgen. Al onze medewerkers (contactpersonen in bijzonder) werken daarom vanuit huis.

Zo helpen we verspreiding te voorkomen en kunnen we U toch zo goed mogelijk helpen.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat (zodra het verantwoord is), de Algemene Leden Vergadering wordt gepland en er nieuwe bijeenkomsten / evenementen worden georganiseerd.

We houden u, zoals gebruikelijk middels uitnodigingen op de hoogte van bijeenkomsten en/of evenementen die we als Afdeling organiseren.

mvgr

BNMO Afdeling Noord-Brabant.

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving