Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

HERHALING: Secretaris voor Noord-Brabant gezocht.

Dit is een herhaalde oproep.

De afdeling Noord-Brabant is nog steeds op zoek naar een nieuwe Afdelingssecretaris. Lies Vos-Luijten treedt al langere tijd op als waarnemend secretaris, maar dit kan zij niet blijven volhouden naast al haar andere taken.

Wij zoeken een vrouw of man die zich wil inzetten als secretaris van de Afdeling, en als dusdanig deel uitmaakt van het Afdelingsbestuur.

Je woont bij voorkeur in onze provincie en bent lid van de BNMO, en hebt binding / affiniteit / ervaring met de zorg voor Veteranen, Dienstslachtoffers en personeelsleden van openbare diensten (Defensie, Justitie, Brandweer, Ambulancediensten etc.) die in of door hun werk (mentaal en/of fysiek) beschadigd zijn geraakt. 

Je bent communicatief vaardig, bent niet bang om met de computer en de standaard officesoftware te werken, en hebt een goedwerkende internetverbinding.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke vrijwilligersjob in een Brabants gezellig team, neem dan contact op met Rob van Jaarsveld (waarnemend Voorzitter BNMO Afd. Noord-Brabant) via tel. 06-52428346, email r.van.jaarsveld@bnmo.nl, of Lies Vos-Luijten (waarnemend Secretaris BNMO Afd. Noord-Brabant) via tel. 06-47020550, email l.vos-luijten@bnmo.nl.

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving