Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Tijdelijk geen BNMO-activiteiten op de Basis en regionaal

In verband met de door het kabinet aangekondigde maatregelen ter bestrijding van het Corona virus is onze partner de Basis voor de locatie Doorn genoodzaakt alle externe bijeenkomsten tot 1 juni  2020 af te gelasten. Ook als het kleinere bijeenkomsten zijn. Dit omdat het het totaal van gasten opgeteld met medewerkers van de Basis toch boven de 100 mensen uitkomt.

Bij vragen aan de Basis over uw programma of training kunt u contact opnemen met de medewerkers van de  Servicedesk, telefoonnummer 0343-474200 of per e-mail servicedesk@de-basis.nl. Als u de komende twee weken deelneemt aan een activiteit bij de Basis, probeert de Basis u hierover de komende dagen persoonlijk te berichten. Voor vragen omtrent communicatie kunt u contact opnemen met Annemarie Klop, telefoonnummer 06-20446724.

Over het al dan niet doorgaan van regionale activiteiten van de BNMO wordt door de besturen van de afdelingen op basis van lokale omstandigheden en de geldende richtlijnen van het kabinet en het RIVM zelfstandig besloten. Dit betekent dat in ieder geval t/m 6 april a.s. geen enkele BNMO activiteit zal plaatsvinden.

Vanzelfsprekend heeft ook het Veteraneninstituut (VI) maatregelen getroffen. Klik hieronder voor de mededeling van het VI

Klik [HIER] voor de mededeling van de Basis.
Klik [HIER] voor de mededeling van het VI

Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar de website van het RIVM. Bij algemene vragen kunt u ook bellen met het publieksinformatienummer 0800-1351. 

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving