Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Verslag Kerstviering in Heerlen en Maasbree

Op zondag 15 december werd bij Hotel van der Valk in Heerlen onze eerste kerstviering van de afdeling gehouden. Na de ontvangst met koffie / thee en kerstbrood werd de dag geopend met de toespraak van de voorzitter. Daarna werd een kerstgedicht voorgelezen en sprak Dominee van den Born de kerstgedachte uit. Na de kerstborrel werd het kerstbuffet geopend, Zoals we gewend zijn, was dit weer goed verzorgd en een ruime keus aan gerechten.  

De middag werd afgesloten met een tombola met mooie prijzen, waaronder 2 schilderijen geschonken door een van de leden.

Zaterdag 21 december was een kerstviering bij Restaurant Boszicht in Maasbree. Ook hier werd, na de ontvangst met koffie / thee en kerstbrood, de dag geopend door de voorzitter waarna het kerstgedicht en de kerstgedachte werden uitgesproken.

In Maasbree was gekozen voor een 4 gangen diner, wat iedereen zich goed liet smaken. De middag werd afgesloten met de tombola, waar ook een van de leden 2 schilderijen had geschonken.

Beiden vieringen waren goed bezocht en erg gezellig. Zowel in Heerlen en Maasbree waren verschillende nieuwe leden aanwezig. na afloop ging iedereen voldaan naar huis met de enige echte BNMO kalender.

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving