Tlf: 0343-474110  |  Email: vraag@bnmo.nl

Viering 75 jarig Jubileum BNMO Noord-Brabant

Vanwege de Covid-19 maatregelen konden wij het 75-jarig bestaan van de BNMO helaas niet in het Lustrumjaar 2020 vieren. Nu de omstandigheden echter in ons voordeel lijken te zijn veranderd kunnen we dit heugelijke feit alsnog dit jaar samen met u vieren.

Het doet het bestuur van de BNMO afdeling Noord-Brabant dan ook een groot genoegen om u, leden van onze afdeling te mogen uitnodigen om op zaterdag 25 september 2021, samen dit jubileum te vieren.

Als feestlocatie hebben we gekozen voor het Van der Valk Hotel Tilburg, Dokter Bloemenlaan 8, 5022 KW Tilburg

De feestelijke ontvangst in Tilburg vindt plaats vanaf 10.00 uur.
Om dit lustrum tot een zeer bijzondere gebeurtenis te maken hopen wij dat u in groten getalen aan dit feest kunt en wilt deelnemen. We moeten echter wel een maximum aanhouden; m.a.w. vol is vol.
Zoals gebruikelijk krijgen alle leden persoonlijk hiervan een uitnodiging.

 

Programma Lustrumviering

BNMO Afdeling Noord-Brabant

Alle onderstaande tijden zijn uiteraard richttijden, waar we ons zoveel mogelijk aan willen houden.

10.00 uur tot 11.30 uur:           Feestelijke Ontvangst met koffie/theetafel. Een bijzondere start van een bijzondere dag!

11.30 uur tot 12.30 uur:           Een heerlijk “Live cooking” lunchbuffet.

12.45 uur  tot 14.30 uur:         Plenair gedeelte, met toespraken door speciale gasten; het gedenken van de overleden leden met het spelen van de Last Post en kranslegging. Dit gedeelte wordt afgesloten met een bijzondere lezing over 75 jaar bevrijding Brabant.

14.30 uur tot 17.00 uur:         Een Informele bijeenkomst, waarin u met een borrel en een bitterbal lekker kunt bijkletsen met uw kennissen en vrienden die u al zolang hebt moeten missen! Dit gedeelte wordt ondersteund door wat muzikale optredens.

17.00 uur tot 19.30 uur:          Wederom een “Live cooking” ervaring; nu wordt voor u ter plaatse een overheerlijk dinerbuffet klaargemaakt.

19.30 uur:                                   Afsluiting van deze bijzondere dag, waarbij we u niet met lege handen laten vertrekken!

De bussen staan gereed om u weer naar uw opstapplaats te brengen.

LET OP: Uiteraard kan e.e.a. alleen maar doorgaan indien de COVID-19 situatie dit toelaat. Indien nodig worden alle leden die zich hebben aangemeld z.s.m. op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen in het programma, of in het ergste geval de annulering van het gehele evenement vanwege door het Rijk opgelegde maatregelen.3

BNMO

Bezoekadres
Willem van Lanschotlaan 1
3941 XV Doorn

Postadres
Postbus 125
3940 AC Doorn

Tel.: 0343-474110
E-mail: info@bnmo.nl

Lid worden

Meld je nu direct digitaal aan…

Webdevelopment by Anima communicatie & vormgeving